fredag 9 januari 2009

Pepparkaksmått

Vad kan man göra för makeover med pepparkaksmått?

Man kan använda dom som mall till broderier. Se den fina julbonaden som Christina skickade in till Indigo den 20 december 2007. Sök i bloggen på NU Ä' DÄ' JUL iGEN

De är ju också utmärkta att forma applikationer med. Man kan t ex använda röd- och vitrandigt tyg och göra en "polkagris".

Här är en variation på applikation med användning av en pepparkaksgris.Kassen är en av 14 shoppingkassar i installationen "Body Shopping" som Gertrud och jag hade med på Liljevalchs Vårsalong 2007. Getruds kassar handlade om skönhetsoperationer, mer eller mindre misslyckade. Mina kassar behandlade ämnet organtransplantationer.

Grisorgan sägs vara ganska lika mänskliga organ och därför vara möjliga att transplantera till människor. Därför skulle man kunna passa på, när så många svin slaktas till julen, att få tag i organ billigt, till kilopriset på fläskkött.

Som visats på TV är skönhetsoperationer och organtransplantationer en stor marknad, med mässor och mycket reklam. Operationerna kombineras med sightseeing, safaries och boende på lyxhotell.

Lillemor

Inga kommentarer: